Dosad sam ga uvek kuvala. Kažu, bolji je pečen. Dobro, sve regularno, pola sata, rerna na 130 (možda sam omanula kod temperature?), pogledam kroz prozorče svakih pet minuta... Zašto se svetlo plava pretvara u tamno braon, a roze ostaje roze, u jednom istom plehu?
A onda jedna polovina cveta dobije dunkl ivicu, a druga tamnoplavu? A rezedo ode u žuto...
Mada, ponešto skoro da zadrži prvobitnu boju...
Heklana je pravljena u međuvremenu. Boja ostala nepromenjena.
28. 3. 2010.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
5 коментара:
Kao i uvek bez komentara.... prelepe su Biljo
zdravo,evo i mene da se javim,..mene lično oduševljava činjenica da pečenjem beolina dobijaš baš to,različitost.sjajno,...
i opet ja,samo da potvrdim da sam ja ostavila predhodni komentar,...igralo se dete sa kompom,pa pobrkalo lončiće,.pozdrav.
A ja se prvo obradovala što imam i šestog čitaoca,kad ono pratiš me dva puta, pa onda krenula da proveravam datume - poslala si mi poruku SUTRA...
Pozdrav za dete...
Pozdrav! Evo stigla sam i ja sa odmora u nove radne pobede! Lep Vam je blog i zelim vam puuuno citalaca i kupaca i svega dobrog! Ja beolin pecem svega 10 min na 120 i super je,boja mi ostane koja jeste,mada sam pocetnik ,ali eto kako ja radim,ako vam posluzi savet! imate na forumu mojrucnirad tutorijale i svasta nesto,tamo se ja ucim :)))
Постави коментар